Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη στο Αιολικό Πάρκο "ΙWECOWF" στην κορυφή του Ατταβύρου .


Φωτογραφίες από την επίσκεψη των μαθητών της Ε' τάξης στο αιολικό πάρκο "iwecowf" στον Αττάβυρο και από την επίσκεψή μας στο εργοστάσιο της ΔΕΗ Σορωνής Ρόδου.
Ο πρόεδρος της τάξης  απευθύνει χαιρετισμό και εξηγεί το λόγο της επίσκεψής μας στο αιολικό πάρκο. Συνέντευξη της πρώτης ομάδας. Η μαθήτρια Γεωργία  απευθύνει ερωτήματα στους τεχνικούς της εταιρίας.
  Συνέντευξη της δεύτερης ομάδας. Η μαθήτρια Αντωνία απευθύνει ερωτήματα στους υπεύθυνους της τάξης. Οι υπόλοιποι μαθητές ακούν προσεκτικά, σημειώνουν τυχόν απορίες και ρωτούν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Συνέντευξη της 3ης ομάδας. Η μαθήτρια Μάγδα ρωτά τους ειδικούς.
Συνέντευξη και ερωτήματα από την 4η ομάδα. Οι ειδικοί απαντούν σε ερωτήματα που θέτει η μαθήτρια Βασιλική. Η βιντεοσκόπηση είναι μικρής διάρκειας απλά να δείξει τον τρόπο δουλειάς. Συνολικά η συνέντευξη και των τεσσάρων ομάδων είχε διάρκεια μιας ώρας και δέκα λεπτών.

Στην αίθουσα ελέγχου των ανεμογεννητριών.

Μέσα στις ανεμογεννήτριες και ανάβαση στον πίνακα ελέγχου.

Η γενναία τάξη σκαρφαλώνει στη σκάλα στο εσωτερικό της ανεμογεννήτριας. Φτάνουν στο πρώτο επίπεδο όπου βρίσκονται τα όργανα και οι πινακες ελέγχου της κάθε ανεμογεννήτριας. Τους ξεναγεί ο υπεύθυνος, ενώ ο δεύτερος τεχνικός μεριμνά για την ασφαλεια των μαθητών.

Στη ΔΕΗ Σορωνής. Ερωτήσεις της 1ης Ομάδας.

Επίσκεψη στη ΔΕΗ Σορωνής. Ερωτήσεις ομάδας 2ης

Ερωτήσεις που απευθύνει η τρίτη ομάδα στον υπεύθυνο της ΔΕΗ Σορωνής.

Ερωτήσεις που απευθύνει η 4η ομάδα στον υπεύθυνο της ΔΕΗ Σορωνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου