Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Η Νατάσσα Μποφίλιου live στη Ρόδο!

Γεια σας θα σας μιλήσω για τη συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου, που θα γίνει την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010, στο Colorado club, Ορφανίδου 57.


Λίγα λόγια την τραγουδίστρια:Η Νατάσσα Μποφίλιου, η νεαρή ερμηνεύτρια που έχει συζητηθεί όσο λίγες τραγουδίστριες της γενιάς της, ύστερα από μία απόλυτα επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, παίρνει τους δρόμους του φθινοπώρου και αποδεικνύει μια και καλή για ποιο λόγο τα live της αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία.
Το πάθος, η συγκίνηση, η θεατρικότητα και ο λυρισμός των ερμηνείών της Νατάσσας Μποφίλιου είναι μερικά μόνο από τα γνωρίσματα που έχουν κάνει τις παραστάσεις της να κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα ως μια εγγυημένη πρόταση ουσιαστικής διασκέδασης.

Με το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στους στίχους και την καλλιτεχνική επιμέλεια και το Θέμη Καραμουρατίδη στις συνθέσεις και τις ενορχηστρώσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου, στην πιο επικοινωνιακή της στιγμή, προσκαλεί όσους αγαπούν την καλή μουσική σε μια συνάντηση με την ουσία της τέχνης της.

Τραγούδια σήμα κατατεθέν του ρεπερτορίου της, από την Ασπιρίνη ως το Εν Λευκώ κι από το Σ’ έχω βρει και σε χάνω έως το Μέτρημα, κλείνουν με το κοινό της Ρόδου ένα ραντεβού που ξεχειλίζει από την αυθεντική συγκίνηση μιας εκρηκτικής ερμηνεύτριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου