Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

5 Νέοι ηλεκτρονικοί υπολογιστες!!!!!!!!!!!!

Αποκτήσαμε πέντε νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από το κατάστημα Business Software, του κ. Δημήτρη Ταμβακά. Πήραμε προσφορά από πολλά καταστήματα της Ρόδου. Καταλήξαμε στο συγκεκριμένο, όχι μόνο για την τιμή και την προσφορά ενός υπολογιτή ακόμα δωρεάν (5 + 1 δώρο), αλλά και για το σέρβις που θα μας παρέχεται και τη συνεχή υποστήριξη. Οι υπολογιστές αυτοί είναι ευγενική προσφορά των παρακάτω Ροδιτών:
1. ΒΑΠ Κουγιός Α.Β.Ε.Ε, έναν υπολογιστή.
2. Σούπερ Μάρκετ Σπανός, έναν υπολογιστή.
3.Υδραυλικά-Χρώματα-σιδηρικά Χατζηγαβριήλ Νικ. Υιοι Ο.Ε., έναν υπολογιστή.
4. Ζαχαροπλαστεία Στάνη, έναν υπολογιστή.
Θέλουμε ακόμα έναν χορηγό για τον πέμπτο υπολογιστή, ώστε να πάρουμε και τον έκτο, που θα μας δώσει δωρεάν ο κ. Ταμβακάς. Τους χορηγούς τους, ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Γνωρίζουμε ότι η προσφορά τους στη Ρόδο είναι συνεχής. 
Εμείς τώρα, οι δάσκαλοι, νιώθουμε πιο υπεύθυνοι. Γνωρίζουμε ότι είναι χρέος μας να μεταδώσουμε στους μαθητές-αυριανούς πολίτες-καταναλωτές, την ανάγκη για στήριξη της τοπικής κοινωνίας ,ώστε να έχουμε μια βιώσιμη τοπική κοινωνία και αγορά. Οι μαθητές-αυριανοί γονείς, θα πρέπει να αποκτήσουν καταναλωτικές συνήθειες τέτοιες που θα οδηγούν σε ανάπτυξη της τοπικής  αγοράς και κατ' επέκταση σε ανάπτυξη μιας υγειούς τοπικής κοινωνίας που αλληλοϋποστηρίζεται και αναπτύσεται σεβόμενη και το περιβάλλον!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου